Kinderpsycholoog Oudenaarde
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Q.      Wat bedraagt de kostprijs?


De kosptrijs van een therapiesessie bedraagt €65. 

Voor een raming van de kosptrijs van onderzoek neem je contact op met jouw psycholoog.

Onze gedetaileerde tarieven kunnen steeds geraadpleegd worden in de praktijk. Betaling gebeurt steeds op het einde van een consult. Betalen kan met payconiq of contant.

Q.      Wordt mijn sessie aangerekend als ik deze niet kan nakomen? 

Gelieve tijdig te verwittigen wanneer het niet mogelijk is om een afspraak na te komen.

Een gemaakte afspraak dient minimaal één werkdag (24 uur) van te voren geannuleerd te worden.

Wanneer afspraken meermaals (>1) niet nagekomen worden zijn wij genoodzaakt deze aan te rekenen. 

Q.      Wordt mijn consult terugbetaald?


Een consultatie wordt, afhankelijk van uw mutualiteit, tot 50% terugbetaald. Wij hebben als groepspraktijk terugbetaling bij alle mutualiteiten., ook bij CM. Indien u hierover informatie wenst te verkrijgen kan u contact opnemen met uw mutualiteit of vraag ernaar bij je begeleidende psycholoog.

Q. Wat is de kostprijs van onderzoeken?


Een kostprijsbepaling gebeurt steeds op maat van uw vraag. We bekijken, op basis van uw hulpvraag, wat nodig is. De kosprijs van onderzoek is een totaalpakket. De vastgelegde tarieven omvatten: afname, scoring, opmaken uitgebreid verslag, bespreking. 

Wens je meer info? Contacteer ons vrijblijvend via info@kinderpraat.com

Veelgestelde vragen KAMPJES

Q.      Mijn kleuter is net geen drie jaar bij aanvang van het kamp, kan ik inschrijven?


Uw kleuter kan deelnemen aan een actviteit als hij/zij 3 jaar is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor, omdat het belangrijk is dat zowel de taalontwikkeling als de emotionele ontwikkeling van de groepsleden op gelijkaardig niveau is.


Q.      Wat moet mijn kleuter meebrengen naar een kamp? 


    • Een drinkfles (we denken aan het milieu) 
    • Een lunchpakket voor over de middag
    • 2 tussendoortjes, bij voorkeur fruit (geschild & gesneden in een potje)
    • Een reservebroekje en -onderbroekje
    • Een pet of zonnehoedje en zonnecrème bij mooi weer


Q.      Mijn kleuter staat op de wachtlijst, wat nu? 


Wanneer er een kleuter wegvalt, geven wij een kleuter van de wachtlijst de kans om in te schrijven. Kleuters die als eerste op de wachtlijst staan, zullen als eerste de kans krijgen om het plaatsje in te vullen. De wachtlijst is vrijblijvend, u hoeft niet op het voorstel in te gaan. 


Q.      Kan ik mijn inschrijving annuleren?  


Een aanvraag tot annulatie kan je steeds richten naar jasmijn@kinderpraat.com. 

Annulatie kan tot 3 maand voor aanvang van het kamp, mits het betalen van een administratieve kost van €25.

Annulatie kan tot 1 maand voor aanvang van het kamp, mits annulatievergoeding ten bedrage van de  helft van het inschrijvingsgeld.

Annulatie minder dan 1 maand voor aanvang van het kamp is niet mogelijk. 

 

Q.      Is mijn kind verzekerd?


Je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen.

Q.      Kan Kinderpraat mijn inschrijving annuleren? 


In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig kampinschrijvingen (<6) is Kinderpraat soms genoodzaakt om het desbetreffende kamp te annuleren. Indien dit gebeurt, gaan we samen op zoek naar een alternatief of storten we het inschrijvingsgeld terug op je rekening.  

Q.      Hoe weet ik of mijn inschrijving/betaling gelukt is? 


Binnen de 3 dagen na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving met bijhorende betaalgegevens per mail. Na betaling ontvang je binnen de week een betalingsbevestiging per e-mail. Gebruik bij je overschrijving steeds de gevraagde mededeling zodat deze kan toegekend worden aan jullie kleuter. 

Q.      Worden er foto's gemaakt van mijn kind tijdens de kampen?


Er worden dagelijks foto's genomen. Deze zullen in een kampgroep geplaatst worden zodat je als ouder op afstand kanmeevolgen. Genomen foto's kunnen ook gebruikt worden voor commerciële doeleinden (website, social media van kinderpraat). 

Q.      Wordt er rekening gehouden met privacy? 


Kinderpraat houdt rekening met jullie privacy!

In deze privacyverklaring wordt aangegeven welke gegevens wij van jou verzamelen, hoe wij deze gegevens gebruiken en wij ze natuurlijk ook beveiligen. Door gebruik te maken van onze website stem je uitdrukkelijk in met het verzamelen, gebruiken en bewaren van jullie persoonsgegevens. Wanneer je de website bezoekt, worden er geen persoonsgegevens verwerkt. Pas wanneer je jouw zoon/dochter inschrijft voor een kamp kan Kinderpraat bepaalde persoonsgegevens vragen. Kinderpraat zal deze persoonsgegevens behandelen in overeenstemming met de nieuwe GDPR-wetgeving inzake de verwerking van persoonsgegevens. Jij geeft de garantie dat de gegevens die je aan Kinderpraat meedeelt jou toebehoren of dat je de toestemming hebt om deze te gebruiken en mee te delen. 

Kinderpraat verwerkt jouw gegevens om jou te contacteren in verband met jouw inschrijving voor een kamp, jou te informeren over andere kampen en diensten en voor het verbeteren van ons aanbod. Je wordt enkel op de hoogte gehouden van de kampen en diensten waarvoor je je hebt ingeschreven.

Kinderpraat beschermt jouw gegevens met behulp van technische maatregelen om het risico van verlies, misbruik, openbaarmaking en/of wijziging zo klein mogelijk te maken.

Kinderpraat bewaart de persoonsgegevens verbonden aan een inschrijving vijf jaar.

De volledige privacyverklaring van kinderpraat kan je opvragen via: info@kinderpraat.com

Heb je nog andere vragen betreffende jouw gegevens, geef ons dan een seintje via info@kinderpraat.com